Ubiquinol (Coenzima Q10 concentrată)

Ubiquinol (Coenzima Q10 concentrată)

Coenzima Q10 este un supliment bine cunoscut şi popular la nivel internaţional. Această coenzimă este întrebuinţată de către totalitatea celulelor din corpul nostru la producţia energiei vitale, contribuind astfel direct la menţinerea unui nivel de energie crescut cât şi a unei bune sănătăţi în general.

Mai puţin cunoscută în România este varianta simplificată a Coenzimei : Ubiquinolul. Aceasta prezintă o serie de avantaje remarcabile, fiind o alternativă excepţională la CoQ10 din următoarele motive :

  • O rată de asimilare de 8 ori mai mare la Ubiquinol în comparaţie cu CoQ10;
  • Influx energetic mult mai mare, eliminând senzaţia de oboseală cu 90% mai mult decât CoQ10;
  • Experimente de laborator au demonstrat o încetinire crescută cu 40% a procesului de îmbătrânire la şoareci maturi;

Pe lângă acestea, s-a mai observat că Ubiquinolul :

  • Exercită o acţiune anti-inflamatorie;
  • Ajută la prevenirea şocului septic;
  • Ajută la o recuperare mai uşoară în cazul unei opriri cardio-circulatorii;
  • Ajută la o recuperare mai uşoara post-infarct;
  • Previne apariţia şi dezvoltarea parodontozei;

Pentru cei care consumă medicamente anti-colesterol de tipul statinelor, suplimentarea cu coenzima este crucială deoarece aceste chimicale secătuiesc rezervele de coenzimă naturală din organism, afectând negativ performanţa inimii, creierului şi rinichilor (organe unde concentraţia de coenzimă naturală este mare). Cum majoritatea persoanelor ce consumă statine sunt trecute de 40 de ani, consecinţele unei carenţe în coenzimă pot fi nefaste, accelerându-se astfel procesul de îmbătrânire şi înlesnind apariţia unor boli degenerative. Mai mult, efectele unei carenţe de coenzimă se vor resimţi la nivel sistemic, prin incapacitatea celulelor de a-şi îndeplini funcţiile normale metabolice rezultând stări de oboseală, anemie, depresie etc.

Toate aceste patologii pot fi neutralizate printr-o suplimentare corespunzătoare cu Ubiquinol Primo Nutrition format 100mg. De altfel, este singura formă de coenzimă cu adevărat binefăcătoare celor trecuţi de 40 de ani, daca mai luăm în calcul faptul că odată cu vârsta scade simţitor şi capacitatea de asimilare a coenzimei clasice, în varianta ei nesimplificată. Persoanele sub 25 de ani pot în continuare folosi CoQ10 în forma de bază, organismul lor fiind în stare s-o asimileze pe deplin. Pentru toţi ceilalţi, recomandăm Ubiquinolul datorită nu numai performanţelor exceptionale în comparaţie cu CoQ10 clasică, ci şi faptului că este mult mai economic din punct de vedere al investiţiei dumneavoastră pe termen lung. Ubiquinolul Primo Nutrition este fabricat în Japonia şi este documentat ca având cea mai mare rată de asimilare din lume, fiind superior la tot ce există pe piaţă din perspectiva calitate/preţ. Investiţi acum în cel mai bun supliment de acest tip disponibil pe piaţă în România !

Leave a reply

Adresă

S.C. Primo Nutrition S.R.L.
Str. Tudor Vladimirescu nr. 7, Hărman, jud. Braşov

Contact

Mobil: +40 723 167 904 ; +40 722 223 025
Email: vanzari@primonutrition.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor

Soluționarea online a litigiilor

Copyright © Primo Nutrition 2023

0
Coșul meu
Call Now Button