Termeni și condiții

Utilizarea informaţiilor personale

Când faceţi comenzi pe site-ul nostru noi colectăm informaţiile pe care ni le puneţi la dispoziţie NUMAI pentru a putea să vă onorăm comenzile respective şi eventual pentru a face promoţia unor noi produse şi servicii pe care societatea noastră le are disponibile în timp. Datele pe care ni le furnizaţi nu vor fi folosite NICIODATĂ pentru alte scopuri numai dacă dumneavoastră ne permiteţi acest lucru.

Toate informaţiile existente şi legate de site-ul şi produsele noastre ne aparţin şi nu pot fi folosite de către nimeni fără autorizaţia noastră. Folosirea sau sugerarea oricărei legături între însemnele (“logo-ul”) societăţii şi o terţă entitate este interzisă fără aprobarea noastră explicită.

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile, imaginile şi preţurile produselor oricând doreşte fără a avertiza pe nimeni. Este de datoria clienţilor noştri de a verifica conţinutul, imaginea asociată şi preţul produsului pe care doresc să-l cumpere.

Sfaturi profesionale sau informaţii medicale

Suplimenţii alimentari nu se încadrează în categoria medicamentelor. În consecinţă, conform reglementărilor europene cu privire la menţiunile de sănătate legate de aceştia, nu putem face recomandări în ceea ce priveşte tratamentul, prevenirea sau vindecarea unor afecţiuni cu ajutorul acestora.

Conţinutul acestui sait are caracter informaţional, cuprinzând date general valabile şi accesibile care se găsesc pe internet şi în literatura de specialitate legate de beneficiile pentru sănătate ale substanţelor active prezente în produsele noastre.

Vă recomandăm să vă adresaţi medicului pentru obţinerea de sfaturi în ceea ce priveşte utilizarea produselor noastre în diferite afecţiuni sau tulburări de care suferiţi.

Este interzis terţilor de a  face afirmaţii despre proprietăţi presupus curative ale produselor noastre ca şi cum ar veni sau ar fi autorizate de către noi

Tranzacţii comerciale

Pentru a cumpăra produsele noastre trebuie să aveţi vârsta minimă de 18 ani şi să fiţi de acord cu termenii şi condiţiile noastre privind comercializarea acestor produse incluzând plata taxelor cerute prin lege cât şi taxele de ambalare şi expediţie explicitate pe site-ul nostru.

Returul produselor cumpărate se acceptă numai în cazul când produsele sunt intacte, dublu sigilate şi nedeteriorate la exterior în nici un fel. Returnarea se va face în termen de 10 zile lucrătoare de la data cumpărării.

Descrierea produselor este făcută cu bună credinţă şi în limita cunoştinţelor de care dispunem. Dacă aţi cumpărat un produs şi credeţi că acesta nu concordă cu descrierea făcută de noi, îl puteţi returna (cu condiţia să fie intact) în schimbul contravalorii plătite, mai puţin cheltuielile de transport.

La fiecare comandă pe care o faceţi veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia.

Ca urmare, aceasta va fi expediată conform înţelegerii şi ţine de responsabilitatea dvs să o recepţionaţi. Neridicarea comenzilor ne cauzează pierderi cu cheltuieli de transport tur-retur atât la trimiterea prin poştă, cât şi prin curier.

Orice comandă poate fi anulată atât timp cât nu a fost expediată.

Site-ul este protejat de către furnizorul de servicii de găzduire dar nu poate fi garantat ca fiind lipsit de orice risc.

Nu vă putem garanta că nu veţi avea nici o problemă folosind site-ul nostru, cum ar fi funcţionarea lui corectă, lipsa virusurilor informatici, posibilitatea spargerii sistemelor de protecţie etc.

Toate disputele ce ar putea rezulta din folosirea site-ului cât şi a produselor cumpărate pe site vor fi supuse legilor româneşti şi europene în vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate şi Prelucrarea datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookie-uri, care face parte din prezentul Document.

 

*Responsabilitate:

Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională.


Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul in integralitatea lui, cu cele trei paliere: tratamentul propriu-zis, regimul alimentar și atitudinea fiecaruia in decursul acestui proces.

Date indentificare fiscala
Nume Societate: PRIMO NUTRITION SRL
CUI: RO29553556
Nr. reg. com.: J08/2080/2015
Sediu social: Str. Tudor Vladimirescu nr. 7, Hărman, jud. Braşov

Contact

Mobil: +40 723 167 904 ; +40 722 223 025
Email: vanzari@primonutrition.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor

Soluționarea online a litigiilor

Copyright © Primo Nutrition 2024

0
Coșul meu
Call Now Button