Ştiaţi că…?

Ştiaţi că…?

Luteina este un antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire şi de protecţie a ochilor şi a pielii? Luteina blochează acţiunea nocivă a luminii albastre asupra retinei, previne cataracta, îmbunătăţeşte vederea, previne ridurile.
Afinele menţin arterele sănătoase, protejează ochii, reglează nivelul glicemiei şi funcţiile pancreasului, sunt benefice pentru creier (Alzheimer, Parkinson etc), sunt anticancerigene. Pentru efecte potente superioare, a se încerca produsul nostru Vizimax, ce conţine nu numai luteină şi afine, dar şi licopen, zinc, spirulină, vitamine E – toate benefice pentru vedere şi sistemul imunitar.

———————————————————————————

Refluxul gastric, arsurile după mese, care par să fie cauzate de hiperaciditate gastrică, sunt de fapt consecinţa hipoacidităţii (nivel redus de acid clorhidric în stomac).

Insuficient acid clorhidric duce la digestie incompletă şi fermentaţie, rezultând acid lactic care dă reflux gastric, arsuri, balonare, constipaţie, intoxicaţie etc.

Cu vârsta, stomacul secretă tot mai puţin acid, rezultând absorbţia deficitară a nutrienţilor şi, în afară de probleme digestive, diverse alte afecţiuni: pietre la bilă, acnee, psoriazis, osteoporoză, alergii, infecţii cu candida, pylori (cauza ulcerului gastric), obezitate etc.

Betaina HCL (clorhidrat de betaină) este o substanţă derivată din sfeclă care reglează aciditatea şi preîntâmpină toate aceste probleme fiind de mare folos pentru sănătatea generală.

——————————————————————————

L-cisteina, o substanţă naturală (aminoacid), are beneficii extraordinare pentru sănătate. Detoxifică ficatul, rinichii şi plămânii de reziduuri de medicamente, pesticide, monoxid de carbon, metale grele etc, pe care le ingerăm din alimente, apă şi aerul poluat.

Elimină mucusul de pe căile respiratorii în răceli, bronşită, astm, fibroză chistică etc).

Protejează împotriva accidentelor vasculare (scade nivelul de homocisteină, o proteină care fragilizează vasele de sânge), întăreşte părul şi unghiile.

Stimulează producţia de glutation, un antioxidant vital pentru sănătatea celulelor, cu puternic efect anticancerigen, anti-îmbătrânire şi care contracarează bolile nervoase (anxietate, Parkinson, Alzheimer, schizofrenie etc), oboseala, cancerul, diabetul etc.

————————————————————————————-

L-ornitina este cel mai puternic stimulant natural al hormonului de creştere. Producţia acestui hormon în organism scade drastic începând cu vârsta de 25-30 ani, rezultând îmbătrânireaşsi bolile legate de aceasta. L-ornitina creşte masa musculară şi combate obezitatea, reduce stresul, îmbunătăţeşte somnul, combate ridurile, reface ţesuturile, vindecă rănile, creşte vitalitatea şi virilitatea, detoxifică, menţine ficatul sănătos.

—————————————————————————————

Ubiquinolul este substanţa cea mai benefică pentru inimă, acesta fiind capabil să anihileze radicalii liberi din interiorul inimii, acolo unde se produc cei mai mulţi, datorită activităţii intense a acestui organ vital. Ubiquinolul este de 4-5 ori mai eficient decât coenzima Q10, fiind forma redusă a acesteia, care poate fi utilizată direct de către organism fără a fi transformată. De la vârsta de 40 de ani în sus, datorită slăbirii capacităţii de asimilare a organismului, este de preferat ubuiquinolul în locul coenzimei Q10, datorită ratei de absorbţie superioare a acestuia. Cei ce urmează un tratament cu statine trebuie să ia obligatoriu ubiquinol sau coenzima Q10, având în vedere că statinele scad dramatic nivelul coenzimei Q10 din organism, îmbolnăvind inima şi accelerând îmbătrânirea.

—————————————————————————————

Deficienţa în acizi linoleici conjugaţi din alimentaţia modernă constituie unul dintre factorii principali responsabili de evoluţia fără precedent atât a obezităţii cât şi a bolilor de natură degenerativă. Acidul linoleic conjugat stimulează arderea grăsimilor, în special cele de pe abdomen.

—————————————————————————————

Vitaminele B îndeplinesc multiple funcţii în organism. Vitaminele B protejează împotriva depresiei, anxietăţii, pierderii memoriei, bolii Alzheimer. Menţin pielea, unghiile şi părul sănătos. Protejează împotriva accidentelor vasculare şi bolilor de inimă. Îmbunătăţesc somnul etc.

—————————————————————————————–

Frunzele de graviola sau guanabana, un copac din America de sud, conţin substanţe puternic anticancerigene, întăresc sistemul imunitar, combat constipaţia, au efect antibacterian şi antiparazitar, întârzie îmbătrânirea, detoxifică organismul, energizează etc.

———————————————————————————————-

Alga roşie este una din puţinele plante cu conţinut foarte ridicat de calciu, care fiind de natură vegetală nu se depune pe artere şi are rată de absorbţie de 96%. Conţine deasemenea magneziu şi alte minerale esenţiale pentru oase, articulaţii, dinţi şi sănătatea generală. Reduce aciditatea organismului şi detoxifică (un corp acid şi toxic este predispus la boli grave, ca de ex. cancer, lupus, artrită, artroză etc). Ossiforte conţine algă roşie, vitamina D3 şi colagen.

——————————————————————————————————-

Seleniul este un mineral vital pentru sănătate, se regăseşte în puţine alimente, şi din păcate, în cantităţi insuficiente, datorită agriculturii intensive care sărăceşte solul în minerale importante. Seleniul oferă protecţie împotriva cancerului, bolilor de inimă, bolilor tiroidei, întăreşte sistemul imunitar. Întârzie îmbătrânirea, prelungeşte viaţa.

———————————————————————————————————-

Extractul de sâmburi de struguri este un puternic antioxidant şi antiinflamator. Foarte benefic în astm, pentru inimă şi artere,  prostată, articulaţii, reduce chisturile, este antitumoral. Ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi a vaselor de sânge. Stimulează circulaţia. Întârzie îmbătrânirea.

————————————————————————————————————

Pelinul dulce – artemisia annua (a nu se confunda cu cel amar – artemisia absintum) este un puternic anticancerigen, fapt dovedit atât ştiinţific cât şi experimental cu rezultate mai mult decât încurajatoare ca tratament citostatic de către mii de bolnavi de cancer. Pelinul dulce detoxifică ficatul (benefic în hepatită, ciroză), stimulează bila şi digestia, combate candidoza şi paraziţii.

————————————————————————————————————

Licopenul este una din cele mai extraordinare substanţe naturale cu capacităţi nebănuite de a lupta împotriva bolilor şi îmbătrânirii.

Licopenul ne protejează împotriva efectelor toxice ale pesticidelor şi aditivilor pe care le ingerăm zilnic odată cu fructele, legumele şi alte alimente convenţionale.

Licopenul este deosebit de benefic împotriva bolilor degenerative ale ochiului (cataractă, glaucom etc) şi care pot duce la orbire. Este un antioxidant de excepţie şi o armă redutabilă împotriva cancerului, bolilor de inimă (tensiune, ateroscleroză etc) diabetului şi neuropatiei diabetice, osteoporozei, inflamaţia prostatei etc.

Protejează creierul împotriva bolilor degenerative (Parkinson, Alzheimer etc.)

Anihilează stresul oxidativ şi întârzie îmbătrânirea.

Leave a reply

Adresă

S.C. Primo Nutrition S.R.L.
Str. Tudor Vladimirescu nr. 7, Hărman, jud. Braşov

Contact

Mobil: +40 723 167 904 ; +40 722 223 025
Email: vanzari@primonutrition.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor

Soluționarea online a litigiilor

Copyright © Primo Nutrition 2023

0
Coșul meu
Call Now Button