Vitamina B17 forte (amigdalina) 500/mg/capsula, 90 capsule

319.00 lei

Vitamina B17 forte (Laetril, Amigdalina) extract din samburi de caise cu continut de 98% amigdalina, 500 mg, 90 capsule

A se vedea vitamina B17 pareri ale cumparatorilor nostri.

Comenzi telefonice – 0722 223 025, Luni-Vineri: 09:00-18:00

Categorii: , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Descriere

Vitamina B17 forte (amigdalina) 500/mg/capsula, 90 capsule

***ACEST PRODUS NU ESTE UN SUPLIMENT ALIMENTAR CI UN PRODUS FITOTERAPEUTIC. NU ARE CA SI SCOP SUPLIMENTAREA UNUI REGIM ALIMENTAR!***

Vitamina B17 forte este un produs natural obtinut din extractul de sâmburi amari de caise. ***Acest produs conţine 500 mg de extract ultraconcentrat de sâmburi de caise pe capsulă (in proportie de 98%), cu conţinut maxim de amigdalină, adica 490 mg amigdalina/capsula.

Important : A nu se face confuzie între vitamina B17 şi pulberea de sâmburi de caise încapsulată. Aceasta din urmă conţine o cantitate neînsemnată de substanta activa (doar 3% !), efectele împotriva cancerului.fiind nesemnificative. Însă poate fi folositoare in preintampinarea bolii.

Doctorii Contreras din Mexic folosesc vitamina B17 de aproximativ 30 de ani ca şi agent anticancerigen.

Alte produse naturale care trebuie luate cu vitamina B17 pentru sporirea eficacitatii, detoxifiere si sustinerea imunitatii sunt : pancreatina, probiotice, radacina de papadie, vitamina D3, ulei de peste, pelin dulce ceai, seleniu.

Pancreatina

Doctorii Contreras insistă asupra importanţei pancreatinei în special în lupta împotriva cancerului. Enzimele pancreatice au un rol important nu doar în procesul de digestie, respectiv de asimilare corectă a substanţelor nutritive din alimente. O digestie corectă este crucială pentru sănătatea generală. Enzimele pancreatice au şi rolul de a “devora” reziduurile si celulele bolnave deci de a detoxifica organismul.

În cazul cancerului însă, pancreatina joacă un rol aparte: este substanţa capabilă să rupă învelişul protector al celulelor canceroase pentru ca vitamina B17 şi celulele sistemului imunitar să poată pătrunde în interiorul acestora şi să le distrugă.  Celulele canceroase se protejează într-o membrană proteica subtire care este incarcata cu o sarcina electrostatica negativa. Celulele sistemului imunitar poarta de asemenea o sarcina negativa, ceea ce face sa apara respingerea intre acestea din urma si celulele canceroase. De aici rezulta capacitatea celulelor maligne de a se înmulţi necontrolat şi a forma metastaze fără ca celulele sistemului imunitar să poată interveni. Enzinele pancreatice au capacitatea de a dizolva acest invelis protector neutralizand rezistenţa celulelor maligne împotriva agenţilor anticancerigeni şi a sistemului imunitar.

Atentie la suplimentele de pancreatina (enzime pancreatice)! Foarte multe produse pe baza de pancreatina care se comercializeaza, in special in farmacii, contin aditivi cu potential cancerigen si cauzeaza constipatie. Constipatia este foarte daunatoare caci deseurile care stagneaza in colon produc cantitati importante de toxine care patrund in sange si otravesc organismul. Organismul bolnavilor de cancer este deja toxic, iar cu acest surplus de toxine starea acestora nu poate decat sa se inrautateasca.

Probiotice

Tot mai multe studii confirma importanta probioticelor in lupta impotriva cancerului. Probiotic Actibio contine microorganisme necesare pentru mentinerea echilibrului florei intestinale. Acestea actioneaza pe diferite cai. Una din modalitati este sustinerea sistemului imunitar. 70-80% din celulele sistemului imunitar se gasesc in intestin. Numeroase cercetari au demonstrat ca bacteriile bune din intestin actioneaza ca imunomodulatori sustinand imunitatea organismului atat de importanta in lupta impotriva cancerului.

In al 2 lea rand, probioticele sunt necesare pentru a combate infectiile cu ciuperci printre care si cea cu candida albicans care este foarte frecventa. O flora intestinala precara predispune la inmultirea ciupercilor cauzand candidoze sau micoze (intestinale, bucale, vaginale, la nivelul unghiilor etc). Unii cercetatori sustin ca boala canceroasa este determinata de inmultirea ciupercilor in organism. Pe de alta parte, cel putin 70% dintre bolnavii de cancer sufera de infectii cu ciuperci (candidoza, micoza etc).

Probioticele sunt deasemenea benefice impotriva inflamatiei intestinului. Ele sunt importante pentru sanatatea sistemului nervos.

Radacina de papadie

Radacina de papadie este un bun adjuvant impotriva constipatiei. Foarte multi bolnavi de cancer sufera de constipatie care este deosebit de daunatoare prin aportul suplimentar de toxine asupra organismului. Radacina de papadie stimuleaza detoxifierea ficatului si a organismului in general. Este important de mentionat ca tumorile secreta o cantitate importanta de toxine care otravesc organismul bolnavului.

Vitamina D3

Vitamina D3 este mult mai importantă pentru sănătate decât se ştia, fiind necesară în doze zilnice mult mai mari decât se credea. Deficienţa în vitamina D3 este legată nu doar de osteoporoză şi carii dentare, ci şi de predispoziţie la cancer, boli de inimă, depresie, artrită etc. Bolnavii de cancer sunt deficienti in vitamina D3.

Uleiul de peste

Studii recente au confirmat fără doar si poate că zahărul constituie hrana de bază pentru celulele canceroase (deci trebuie eliminat) In acelasi timp, grăsimile sănătoase (de tip omega 3) duc la moartea acestora.

De aceea, in dieta bolnavului de cancer, pe lânga legume verzi in stare crudă (varza, brocoli, morcovi etc), sunt foarte importante alimentele care furnizează un aport substantial de omega 3 (ulei de masline de calitate, nuci, sardine, macrou si suplimente de ulei de peste.)

Numeroase cercetări au demonstrat că suplimentarea cu ulei de peste este benefică in cancer. Acesta poate imbunătăţi starea bolnavilor si calitatea de viaţa. Uleiul de peste poate deasemenea reduce efectele secundare si toxicitatea tratamentelor de tip chimioterapie.

Pentru celulele sanatoase, uleiul de peste este sursa de energie preferată, având capacitatea de a reduce stresul oxidativ si de a optimiza funcţiile celulelor. Pe scurt, in prezenta uleiului de peste, celulele sănătoase « prosperă » in timp ce celulele canceroase « mor de foame ».

Doctorii Contreras, cunoscuţi pentru tratamentele alternative pe care le aplică bolnavilor de cancer, subliniază importanţa suplimentării cu ulei de peste in tratamentul cancerului.

Studiile au demonstrat că uleiul de peste inhibă cresterea tumorilor prin blocarea procesului de angiogeneză, susţin doctorii Contreras. Angiogeneza este procesul prin care noi vase de sange se dezvoltă permiţând dezvoltarea si inmultirea tumorilor.

Pelinul dulce ceai (a nu se confunda cu pelinul alb-Artemisia absinthum- cunoscut la noi, care este deosebit de amar)

Pelinul dulce (Artemisia annua) este o planta originara din Asia, reputata pentru proprietatile sale antitumorale. Contine diverse principii active printre care o substanta (artemisinin) cu efecte anticancerigene confirmate de diverse studii.

Important : Celulele canceroase se incarca cu fier (consuma fierul din organism) iar pelinul dulce are proprietatea de a fi atras de aceste celule pe care le distruge prin oxidare.

Ceaiul de pelin dulce ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

O cantitate adecvata de lichide (apa, ceaiuri) este importanta chiar si pentru un corp sanatos. In caz de cancer, o hidratare pe masura este cruciala deoarece tumorile secreta cantitati mari de substante daunatoare (citokine) care intoxica organismul si care trebuiesc eliminate. Acestea pot cauza febra, oboseala, ameteli, lipsa poftei de mancare, greata, voma.

Seleniul

Seleniul are capacitatea de a incetini dezvoltarea tumorilor şi degenerarea celulară. Un deficit în seleniu predispune la cancer, boli de inimă, boli imunitare, îmbătrânire prematură etc. Alimentele pe care le consumam sunt foarte sarace in acest mineral datorita mai multor factori (saracirea solului in nutrienti datorita agriculturii intensive, procesarea si rafinarea alimentelor etc). Bolnavii de cancer prezinta carente importante in seleniu.

 Detoxifierea organismului

Un alt aspect important este detoxifierea organismului si adoptarea unui stil de viata sanatos. Alimentatia trebuie sa contina multe cruditati, in special legume, frunze verzi si zarzavaturi (varza, brocoli), si mai putin fructe, deoarece acestea contin zahar (care hraneste tumorile).

Detoxifierea consista in primul rand in eliminarea deseurilor din colon si a toxinelor din sange, combaterea constipatiei si aciditatii organismului. In combaterea constipatiei, un rol important il au prebioticele care nu doar ca ajuta la eliminarea deseurilor, dar asigura formarea si mentinerea unei flore intestinale sanatoase. Flora intestinala este foarte importanta atat pentru digestie cat si pentru sanatatea generala. In ceea ce priveste aciditatea, s-a demonstrat ca tumorile se dezvolta doar intr-un organism acid. Aciditatea este direct legata de aparitia bolilor (cancer, artrita, artroza, lupus etc) si poate fi redusa cu Alcamax-Ph Bazic.

Este necesar a se consuma cat mai multe lichide pentru hidratare, eliminarea toxinelor si combaterea constipatiei.

Este deosebit de important de subliniat ca, in urma administrarii unui agent anticancerigen (in acest caz vitamina B17), cantitatea de deseuri creste. Astfel, celulele canceroase care sunt distruse (descompuse), cat si toxinele rezultate (se produc cantitati importante de toxine) trebuie eliminate din organism. Acestea produc stari de greata, voma, scaderea poftei de mancare, ameteli etc. Deosebit de benefice pentru eliminarea toxinelor sunt ceaiul din pelin dulce (pelinita) si ceaiul din frunze de graviola. A se bea cel putin 3 cani de ceai pe zi. A se suplimenta cantitatea de lichide cu apa.

Suplimente alimentare si alimente nerecomandate pentru bolnavii de cancer

In caz de cancer, a nu se lua l-glutation (pe care il recomanda unii distribuitori de vitamina b17 injectabila !), vitamina E, vitamina B12, cupru, aur, cobalt, zinc, fier ! A se evita carnea rosie (contine mult fier) si zaharul sub orice forma. Sucurile de sfecla, de fructe (inclusiv sucul de graviola pe care unii il recomanda in cancer !!!) contin zahar. A se evita perfuziile cu glucoza ! A se citi recomandarile profesorului doctor John Ionescu:

https://www.romedic.ro/prof-dr-john-ionescu-poluarea-mediului-si-alimentatia–principalii-factori-in-aparitia-cancerului-N62217

Prof. dr. John Ionescu: Celulele tumorale se hrănesc și se multiplică cu zahărul din sângele pacientului!


Ce este amigdalina ?

Amigdalina sau vitamina B17 se regăseşte în sâmburii unor fructe precum caisele – care conţin cele mai mari concentraţii  (3%)– fiind mai ales cunoscută pentru proprietăţile sale anticancerigene. Vitamina B17 este o substanţă nutritivă se pare importantă, dupa unii autori, care cu timpul, câştigă tot mai multă popularitate datorită proprietăţilor sale de a lupta împotriva cancerului.

Istoric şi studii

Amigdalina, numită “Vitamina B17”  sau “Laetrile” de către Dr. Ernst T. Krebs în 1952, când acesta a început să o cerceteze, devine cunoscuta ca şi potential agent anticancerigen. Astfel, din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi că Dr. Krebs a descoperit substanţa cu ajutorul căreia, această boală nemiloasă care este cancerul, ar putea fi controlată. Această convingere este împărtăşită astăzi chiar de mai multă lume, inclusiv din rândul medicilor. Denumirea de vitamina B17 este improprie, căci în realitate această substanţă nu prezintă proprietăţile unei vitamine.

Dr. Ernst T Krebs este de părere că boala canceroasă are ca factor determinant deficienţa vitaminei B17 din alimentaţia noastră. Aceasta deficienta rezulta in urma consumului de alimente rafinate foarte sărace în substanţe nutritive.

Vitamina B17 beneficii pentru sanatate

Studiile effectuate în SUA asupra vitaminei B17 ca remediu împotriva cancerului, pe o perioadă de 5 ani (1972-1977) de către Dr. Kanematsu Sugiura, specialist în cancer, au ajuns la următoarele concluzii:

-Vitamina B17 poate inhiba creşterea tumorilor.

-Vitamina B17 poate opri răspândirea cancerului (metastazele)

-Vitamina B17 acţionează ca un analgezic (reduce durerea).

-Vitamina B17 poate preintampina apariţia cancerului

-Vitamina B17 îmbunătăţeşte starea generală a bolnavului.

După unii autori, care cred in binefacerile acestei substante, toate cercetările legate de aceasta şi efectele sale benefice în boala canceroasă au fost, în ciuda tuturor evidenţelor, discreditate şi puse la îndoială de către industria farmaceutică şi personalul medical aservit acesteia. Această situaţie se datorează faptului că vitamina B17, fiind un remediu natural, nu poate fi brevetată ca şi medicament, deci nu ar putea produce profituri mari cum este cazul medicamentelor. Companiile farmaceutice, conform acestor autori, au interesul să elimine de pe piaţă orice substanţă naturală care poate competiţiona cu medicamentele. In plus, acestea ar publica studii îndoielnice prin care să demonstreze că terapiile naturale nu ar fi eficiente atât impotriva cancerului cât şi a altor boli.

Astfel au început să se vehiculeze informaţii cum că vitamina B17, sau chiar sâmburii de caise în stare brută ar fi otrăvitori. Dealtfel, aproape orice mâncare consumată în cantităţi mari poate provoca indigestie şi stare de rău. Dr. Ernst T Krebs a demonstrat contrariul în cel mai convingător mod. A demonstrat în cadrul unor studii pe animale, cât şi pe el însuşi,  injectând doze foarte mari de B17, că această substanţă este inofensivă.

De ce sunt necesare concentratii mari de amigdalină ca şi agent anticancerigen ?

Odată pătrunsă în organismul bolnavului de cancer, amigdalina întâlneşte nu numai celule bolnave, dar şi celule sănătoase. Acestea din urmă au capacitatea de a neutraliza amigdalina, deci pentru a acoperi necesarul de amigdalină în vederea distrugerii celulelor maligne sunt necesare doze mari din această substanţă.

 Precauţii si contraindicatii

Vitamina B17 poate duce la scăderea tensiunii arteriale si in consecinta a pulsului deci nu este recomandat să se ia împreună cu medicamente hipotensive.

A se administra la un interval de timp de cel putin 2 ore inainte sau dupa suplimentele antioxidante.

Amigdalina Primo Nutrition

Pulberea de sâmburi  de caise simpla sau consumul samburilor ca atare constituie un substitut mediocru pentru adevărata amigdalină. Aceasta substanta activa se regăseşte în proporţie de numai 3% în sâmburii de caise. Ea trebuie izolată şi extrasă cu grijă, fiind bioaccesibilă in cantitati optime pentru organism doar sub forma ultraconcentrata. Amigdalina Primo Nutrition este un produs concentrat în doze mari de 500 mg, substanţele componente ale acesteia acţionând în sinergie şi localizat exclusiv asupra celulelor canceroase.

Compoziţie: Extract din sâmburi de caise 500 mg (Prunus Armeniaca) cu continut de 98% amigdalina (490 mg), vitamina C 80 mg (acid ascorbic). Ingrediente inactive : capsula (gelatină vegetală).

Produsul nu contine gluten sau lactoza.

Mod de Administrare: Se administrează 2 capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Pregătit şi ambalat în UE.

Pentru mai multe informaţii despre amigdalină în limba engleză, apăsaţi aici şi aici.

 

 

 

Compoziţie

Extract din sâmburi de caise 500 mg (Prunus Armeniaca) cu continut de 98% amigdalina (490 mg), vitamina C 80 mg (acid ascorbic). Ingrediente inactive : capsula (gelatină vegetală).

Originea materiei prime: Mexic.

Pentru mai multe informaţii despre amigdalină în limba engleză, apăsaţi aici şi aici.

Administrare

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Ați putea dori, de asemenea…