Vitamina B17 forte (amigdalină) 500mg/capsulă, 90 capsule

319.00 lei

Vitamina B17 forte (Laetril, Amigdalină) extract din sâmburi de caise cu conținut de 98% amigdalină, 500 mg, 90 capsule

A se vedea vitamina B17 recenzii/păreri ale cumpărătorilor noștri.

Comenzi telefonice – 0722 223 025, Luni-Vineri: 09:00-18:00

Categorii: , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Descriere

Vitamina B17 forte (amigdalină) 500 mg/capsulă, 90 capsule

Vitamina B17 forte este un produs natural obținut din extractul de sâmburi amari de caise. ***Acest produs conţine 500 mg de extract ultraconcentrat de sâmburi de caise pe capsulă (în proportie de 98%), cu conținut maxim de amigdalină, adică 490 mg amigdalină/capsulă.

Important : A nu se face confuzie între vitamina B17 și pulberea de sâmburi de caise încapsulată. Aceasta din urmă conține o cantitate neînsemnată de substanță activă (doar 3% !), efectele împotriva cancerului.fiind nesemnificative. Însă poate fi folositoare în preîntâmpinarea bolii.

Doctorii Contreras din Mexic folosesc vitamina B17 de aproximativ 30 de ani ca și agent anticancerigen.

Alte produse naturale care trebuie luate cu vitamina B17 pentru sporirea eficacității, detoxifiere și susținerea imunității sunt : pancreatina, probiotice, radacina de păpădie, vitamina D3, ulei de peşte, pelin dulce ceai, seleniu.

Pancreatina

Doctorii Contreras insistă asupra importanței pancreatinei în special în lupta împotriva cancerului. Enzimele pancreatice au un rol important nu doar în procesul de digestie, respectiv de asimilare corectă a substanțelor nutritive din alimente. O digestie corectă este crucială pentru sănătatea generală. Enzimele pancreatice au și rolul de a “devora” reziduurile și celulele bolnave deci de a detoxifica organismul.

În cazul cancerului însă, pancreatina joacă un rol aparte: este substanța capabilă să rupă învelișul protector al celulelor canceroase pentru ca vitamina B17 și celulele sistemului imunitar să poată pătrunde în interiorul acestora și să le distrugă. Celulele canceroase se protejează într-o membrană proteică subțire care este încărcată cu o sarcină electrostatică negativă. Celulele sistemului imunitar poartă de asemenea o sarcină negativă, ceea ce face să apară respingerea între acestea din urmă și celulele canceroase.

De aici rezultă capacitatea celulelor maligne de a se înmulți necontrolat și a forma metastaze fără ca celulele sistemului imunitar să poată interveni. Enzimele pancreatice au capacitatea de a dizolva acest înveliș protector neutralizând rezistența celulelor maligne împotriva agenţilor anticancerigeni și a sistemului imunitar.

Atenție la suplimentele de pancreatină (enzime pancreatice)! Foarte multe produse pe baza de pancreatină care se comercializează, în special prin farmacii, conțin aditivi cu potențial cancerigen și cauzează constipație. Constipația este foarte dăunătoare căci deșeurile care stagnează în colon produc cantități importante de toxine care pătrund în sânge și otrăvesc organismul. Organismul bolnavilor de cancer este deja toxic, iar cu acest surplus de toxine starea acestora nu poate decât sa se înrăutățească.

Probiotice

Tot mai multe studii confirmă importanța probioticelor în lupta împotriva cancerului. Probiotic Actibio conține microorganisme necesare pentru menținerea echilibrului florei intestinale. Acestea acționează pe diferite căi. Una din modalități este susținerea sistemului imunitar. 70-80% din celulele sistemului imunitar se găsesc în intestin. Numeroase cercetări au demonstrat că bacteriile bune din intestin acționează ca imunomodulatori susținând imunitatea organismului atât de importantă în lupta împotriva cancerului.

În al doilea rând, probioticele sunt necesare pentru a combate infecțiile cu ciuperci printre care și cea cu candida albicans care este foarte frecventă. O floră intestinală precară predispune la înmulțirea ciupercilor cauzând candidoze sau micoze (intestinale, bucale, vaginale, la nivelul unghiilor etc). Unii cercetători susțin că boala canceroasă este determinată de înmulțirea ciupercilor în organism. Pe de altă parte, cel puțin 70% dintre bolnavii de cancer suferă de infecții cu ciuperci (candidoză, micoză etc).

Probioticele sunt de asemenea benefice împotriva inflamației intestinului. Ele sunt importante pentru sănătatea sistemului nervos.

Rădăcina de păpădie

Rădăcina de păpădie este un bun adjuvant împotriva constipației. Foarte mulți bolnavi de cancer suferă de constipație care este deosebit de dăunătoare prin aportul suplimentar de toxine asupra organismului. Rădăcina de păpădie stimulează detoxifierea ficatului și a organismului în general. Este important de menționat că tumorile secretă o cantitate importantă de toxine care otrăvesc organismul bolnavului.

Vitamina D3

Vitamina D3 este mult mai importantă pentru sănătate decât se știa, fiind necesară în doze zilnice mult mai mari decât se credea. Deficienţa în vitamina D3 este legată nu doar de osteoporoză și carii dentare. Carența în vitamina D3 mai poate predispune la cancer, boli de inimă, depresie, artrită etc. Bolnavii de cancer sunt deficienți în vitamina D3.

Uleiul de pește

Studii recente au confirmat fără doar și poate că zahărul constituie hrana de bază pentru celulele canceroase (deci trebuie eliminat). În același timp, grăsimile sănătoase (de tip omega 3) duc la moartea acestora.

De aceea, în dieta bolnavului de cancer, pe lângă legume verzi în stare crudă (varză, brocoli, morcovi etc), sunt foarte importante alimentele care furnizează un aport substanțial de omega 3. De pildă: uleiul de măsline de calitate, nucile crude, sardinele, macroul și suplimente de ulei de pește.

Numeroase cercetări au demonstrat că suplimentarea cu ulei de pește este benefică în cancer. Acesta poate îmbunătăți starea bolnavilor și calitatea de viaţă. Uleiul de pește poate de asemenea reduce efectele secundare și toxicitatea tratamentelor de tip chimioterapie.

Pentru celulele sănătoase, uleiul de pește este sursa de energie preferată. Acesta are capacitatea de a reduce stresul oxidativ și de a optimiza funcțiile celulelor. Pe scurt, în prezența uleiului de peste, celulele sănătoase « prosperă » în timp ce celulele canceroase « mor de foame ».

Doctorii Contreras, cunoscuți pentru tratamentele alternative pe care le aplică bolnavilor de cancer, subliniază importanța suplimentării cu ulei de peste în tratamentul cancerului.

Studiile au demonstrat că uleiul de peste inhibă creșterea tumorilor prin blocarea procesului de angiogeneză, susţin doctorii Contreras. Angiogeneza este procesul prin care noi vase de sânge se dezvoltă permiţând dezvoltarea și înmulțirea tumorilor.

Pelinul dulce ceai (a nu se confunda cu pelinul alb – Artemisia absinthum – cunoscut la noi, care este deosebit de amar)

Pelinul dulce (Artemisia annua) este o plantă originară din Asia, reputată pentru proprietățile sale antitumorale. Conține diverse principii active printre care o substanță (artemisinin) cu efecte anticancerigene confirmate de diverse studii.

Important: Celulele canceroase se încarcă cu fier (consuma fierul din organism) iar pelinul dulce are proprietatea de a fi atras de aceste celule pe care le distruge prin oxidare.

Ceaiul de pelin dulce ajută la eliminarea toxinelor din organism.

O cantitate adecvată de lichide (apă, ceaiuri) este importantă chiar și pentru un corp sănătos. În caz de cancer, o hidratare pe măsură este crucială deoarece tumorile secretă cantități mari de substanțe dăunătoare (citokine) care intoxică organismul și care trebuiesc eliminate. Acestea pot cauza febră, oboseală, amețeli, lipsa poftei de mâncare, greață, vomă.

Seleniul

Seleniul are capacitatea de a încetini dezvoltarea tumorilor și degenerarea celulară. Un deficit în seleniu predispune la cancer, boli de inimă, boli imunitare, îmbătrânire prematură etc. Alimentele pe care le consumam sunt foarte sărace în acest mineral. Acest fapt se datorează mai multor factori precum sărăcirea solului în nutrienți datorită agriculturii intensive, procesarea și rafinarea alimentelor etc. Bolnavii de cancer prezintă carențe importante în seleniu.

Detoxifierea organismului

Un alt aspect important este detoxifierea organismului și adoptarea unui stil de viață sănătos. Alimentația trebuie să conțină multe crudități, în special legume, frunze verzi și zarzavaturi (varză, brocoli), și mai puțin fructe, deoarece acestea conțin zahăr (care hrănește tumorile).

Detoxifierea consistă în primul rând în eliminarea deșeurilor din colon și a toxinelor din sânge, combaterea constipației și acidității organismului. În combaterea constipației, un rol important îl au prebioticele care nu doar că ajută la eliminarea deșeurilor, dar asigură formarea și menținerea unei flore intestinale sănătoase. Flora intestinală este foarte importantă atât pentru digestie cât și pentru sănătatea generală.

În ceea ce privește aciditatea, s-a demonstrat că tumorile se dezvoltă doar într-un organism acid. Aciditatea este direct legată de apariția bolilor (cancer, artrită, artroză, lupus etc) și poate fi redusă cu Alcamax-Ph Bazic.

Este necesar a se consuma cât mai multe lichide pentru hidratare, eliminarea toxinelor și combaterea constipației.

Este deosebit de important de subliniat că, în urma administrării unui agent anticancerigen (în acest caz vitamina B17), cantitatea de deșeuri crește. Astfel, celulele canceroase care sunt distruse (descompuse), cât și toxinele rezultate (se produc cantități importante de toxine) trebuie eliminate din organism. Acestea produc stări de greață, vomă, scăderea poftei de mâncare, amețeli etc.

Deosebit de benefice pentru eliminarea toxinelor sunt ceaiul din pelin dulce (peliniță) și ceaiul din frunze de graviola. A se bea cel puțin 3 căni de ceai pe zi. A se suplimenta cantitatea de lichide cu apă.

Suplimente alimentare și alimente nerecomandate pentru bolnavii de cancer

În caz de cancer, a nu se lua l-glutation (pe care îl recomanda unii distribuitori de vitamina b17 injectabilă!). A nu se lua de asemenea vitamina E, vitamina B12, cupru, aur, cobalt, zinc, fier ! A se evita carnea roșie (conține mult fier) și zahărul sub orice formă.

Sucurile de sfeclă, de fructe (inclusiv sucul de graviola pe care unii îl recomandă în cancer!!!) conțin zahăr. A se evita perfuziile cu glucoză !

A se citi recomandările profesorului doctor John Ionescu:

https://www.romedic.ro/prof-dr-john-ionescu-poluarea-mediului-si-alimentatia–principalii-factori-in-aparitia-cancerului-N62217

Prof. dr. John Ionescu: Celulele tumorale se hrănesc și se multiplică cu zahărul din sângele pacientului!


Ce este amigdalina ?

Amigdalina sau vitamina B17 se regăseşte în sâmburii unor fructe precum caisele – care conţin cele mai mari concentrații (3%). Ea este mai ales cunoscută pentru proprietăţile sale anticancerigene. Vitamina B17 este o substanţă nutritivă aparent importantă, după unii autori. Cu timpul, aceasta câştigă tot mai multă popularitate datorită proprietăţilor sale de a lupta împotriva cancerului.

Istoric şi studii

Amigdalina, numită “Vitamina B17”  sau “Laetrile” de către Dr. Ernst T. Krebs în 1952, când acesta a început să o cerceteze, devine cunoscută ca și potențial agent anticancerigen. Astfel, din ce în ce mai mulți oameni sunt convinși că Dr. Krebs a descoperit substanța cu ajutorul căreia, această boală nemiloasă care este cancerul, ar putea fi controlată. Această convingere este împărtăşită astăzi chiar de mai multă lume, inclusiv din rândul medicilor.

Denumirea de vitamina B17 este improprie, căci în realitate această substanţă nu prezintă proprietăţile unei vitamine.

Dr. Ernst T. Krebs este de părere că boala canceroasă are ca factor determinant deficienţa vitaminei B17 din alimentaţia noastră. Aceasta deficienta rezultă în urma consumului de alimente rafinate foarte sărace în substanțe nutritive.

Vitamina B17 beneficii pentru sănătate

Studiile efectuate în SUA asupra vitaminei B17 ca remediu împotriva cancerului, pe o perioadă de 5 ani (1972-1977) de către Dr. Kanematsu Sugiura, specialist în cancer, au ajuns la următoarele concluzii:

  • Vitamina B17 poate inhiba creșterea tumorilor.
  • Vitamina B17 poate opri răspândirea cancerului (metastazele)
  • Vitamina B17 acționează ca un analgezic (reduce durerea).
  • Vitamina B17 poate preîntâmpina apariția cancerului
  • Vitamina B17 îmbunătăţeşte starea generală a bolnavului.

După unii autori, care cred în binefacerile acestei substanțe, toate cercetările legate de aceasta și efectele sale benefice în boala canceroasă au fost, în ciuda tuturor evidenţelor, discreditate și puse la îndoială de către industria farmaceutică și personalul medical aservit acesteia. Această situație se datorează faptului că vitamina B17, fiind un remediu natural, nu poate fi brevetată ca și medicament. Astfel nu ar putea produce profituri mari cum este cazul medicamentelor.

Companiile farmaceutice, conform acestor autori, au interesul să elimine de pe piață orice substanţă naturală care poate competiţiona cu medicamentele. În plus, acestea ar publica studii îndoielnice prin care să demonstreze că terapiile naturale nu ar fi eficiente atât împotriva cancerului cât şi a altor boli.

Astfel au început să se vehiculeze informaţii cum că vitamina B17, sau chiar sâmburii de caise în stare brută ar fi otrăvitori. De altfel, aproape orice mâncare consumată în cantităţi mari poate provoca indigestie și stare de rău.

Dr. Ernst T. Krebs a demonstrat contrariul în cel mai convingător mod. În cadrul unor studii pe animale, cât şi pe el însuşi, injectând doze foarte mari de B17, că această substanţă este inofensivă.

De ce sunt necesare concentrații mari de amigdalină ca și agent anticancerigen ?

Odată pătrunsă în organismul bolnavului de cancer, amigdalina întâlnește nu numai celule bolnave, dar și celule sănătoase. Acestea din urmă au capacitatea de a neutraliza amigdalina, deci pentru a acoperi necesarul de amigdalină în vederea distrugerii celulelor maligne sunt necesare doze mari din această substanţă.

Precauţii și contraindicații

Vitamina B17 poate duce la scăderea tensiunii arteriale și a pulsului. În consecință, nu este recomandat să se ia împreună cu medicamente hipotensive.

A se administra la un interval de timp de cel puțin 2 ore înainte sau după suplimentele antioxidante.

Amigdalina Primo Nutrition

Pulberea de sâmburi de caise simplă sau consumul sâmburilor ca atare constituie un substitut mediocru pentru adevărata amigdalină. Această substanță activă se regăseşte în proporţie de numai 3% în sâmburii de caise. Ea trebuie izolată și extrasă cu grijă, fiind bioaccesibilă în cantități optime pentru organism doar sub formă ultraconcentrată

Amigdalina Primo Nutrition este un produs concentrat în doze mari de 500 mg. Substanțele componente ale acesteia acționează în sinergie și localizat exclusiv asupra celulelor canceroase.

Compoziţie: Extract din sâmburi de caise 500 mg (Prunus Armeniaca) cu continut de 98% amigdalina (490 mg), vitamina C 80 mg (acid ascorbic). Ingrediente inactive: capsula (Pululan).

Produsul nu conține gluten sau lactoză.

Mod de Administrare: Se administrează 2 capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Pregătit şi ambalat în UE.

Pentru mai multe informaţii despre amigdalină în limba engleză, apăsaţi aici şi aici.

Compoziţie

Extract din sâmburi de caise 500 mg (Prunus Armeniaca) cu continut de 98% amigdalina (490 mg), vitamina C 80 mg (acid ascorbic). Ingrediente inactive : capsula (Pululan).

Originea materiei prime: Mexic.

Pentru mai multe informaţii despre amigdalină în limba engleză, apăsaţi aici şi aici.

Administrare

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Ați putea dori, de asemenea…