Despre Noi

Primo Nutrition S.R.L. are ca domeniu de activitate importul, producerea și desfacerea de suplimente nutritive pe întreg teritoriul României. Primo Nutrition colaborează cu diverse societăți europene, japoneze și locale având ca scop realizarea unor produse de înaltă calitate care să satisfacă exigențele consumatorilor pe piața suplimenților alimentari în plină evoluție. Suplimenții Primo Nutrition cuprind produse pentru sănătatea generală precum și formule care se adresează unor probleme de sănătate specifice.

Calitatea, concentrația ridicată, precum și combinațiile exclusive de substanțe active conferă produselor Primo Nutrition eficacitate maximă pentru rezultate rapide. Pe lângă aspectul calitativ, dacă luăm în considerare și pe cel cantitativ (minimum 60 capsule/flacon) putem spune cu certitudine că prețurile practicate de firma noastră sunt foarte competitive.

Majoritatea produselor Primo Nutrition sunt notificate de către autoritățile competente ale Ministerului Sănătății din România. Termenele de garanție sunt inscripționate pe flacoane și sunt cele impuse de către furnizorii noștri de materii prime și semifinite prin certificatele de calitate respective. Produsele noastre sunt realizate la standarde de calitate europene și respectă întru totul atât legislația românească în domeniu cât și cea europeană și internațională.

 

*Responsabilitate:

Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională.


Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul in integralitatea lui, cu cele trei paliere: tratamentul propriu-zis, regimul alimentar și atitudinea fiecaruia in decursul acestui proces.

Adresă

S.C. Primo Nutrition S.R.L.
Str. Tudor Vladimirescu nr. 7, Hărman, jud. Braşov

Contact

Mobil: +40 723 167 904 ; +40 722 223 025
Email: vanzari@primonutrition.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor

Soluționarea online a litigiilor

Copyright © Primo Nutrition 2023

0
Coșul meu
Call Now Button