Vitamina B17

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii ale clientilor)

299.00 lei

Vitamina B17, 90 de capsule, 500 mg/capsulă

Descriere

Vitamina B17 (Amigdalină sau Laetril), 90 capsule, 500 mg/capsulă

Obţinută din extract de sâmburi amari de caise. ***Acest produs conţine 500 mg de extract ultraconcentrat de sâmburi de caise amari pe capsulă, cu conţinutul cel mai ridicat de amigdalină (98%) de pe piaţă.***

Important : A nu se face confuzie între vitamina B17 şi pulberea de sâmburi de caise încapsulată care se găseşte pe piaţă la 130-150 lei.  Aceasta din urmă conţine o cantitate neînsemnată de vitamina B 17 (doar 3% !), deci foarte probabil, neavand nici un efect  împotriva cancerului.  Însă poate fi folositoare în scop profilactic.

Conform recomandărilor doctorilor Contreras din Mexic,  sunt necesare doze mari de vitamina B17 în asociere cu pancreatina şi antioxidanţi puternici (glutation şi licopen), vitamina D3, vitamina C, seleniu. Doctorii Contreras folosesc vitamina B17 de aproximativ 30 de ani ca şi agent anticancerigen.

Amigdalina sau vitamina B17 se regăseşte în sâmburii unor fructe precum caisele – care conţin cele mai mari concentraţii  (3%)– fiind mai ales cunoscută pentru proprietăţile sale anticancerigene.

Vitamina B17 este o substanţă nutritivă se pare importantă, dupa unii autori, care cu timpul, câştigă tot mai multă popularitate datorită proprietăţilor sale de a lupta împotriva cancerului.

Istoric şi studii

Amigdalina, numită „Vitamina B17”  sau „Laetrile” de către Dr. Ernst T. Krebs în 1952, când acesta a început să o cerceteze, devine cunoscuta ca şi potential agent anticancerigen. Astfel, din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi că Dr. Krebs a descoperit substanţa cu ajutorul căreia, această boală nemiloasă care este cancerul, ar putea fi controlată. Această convingere este împărtăşită astăzi chiar de mai multă lume, inclusiv din rândul medicilor. Denumirea de vitamina B17 este improprie, căci în realitate această substanţă nu prezintă proprietăţile unei vitamine.

Dr. Ernst T Krebs este de părere că boala canceroasă are ca factor determinant deficienţa vitaminei B17 din alimentaţia noastră, care în mare parte, se bazează pe alimente rafinate foarte sărace în substanţe nutritive.

Studiile effectuate în SUA asupra vitaminei B17 ca remediu împotriva cancerului, pe o perioadă de 5 ani (1972-1977) de către Dr. Kanematsu Sugiura, specialist în cancer, au ajuns la următoarele concluzii:

-Vitamina B17 poate inhiba creşterea tumorilor.

-Vitamina B17 poate opri răspândirea cancerului (metastazele)

-Vitamina B17 acţionează ca un analgezic (reduce durerea).

-Vitamina B17 poate preveni apariţia cancerului

-Vitamina B17 îmbunătăţeşte starea generală a bolnavului.

După unii autori, care cred in binefacerile acestei substante, toate cercetările legate de aceasta şi efectele sale benefice în boala canceroasă au fost, în ciuda tuturor evidenţelor, discreditate şi puse la îndoială de către industria farmaceutică şi personalul medical aservit acesteia. Această situaţie se datorează faptului că vitamina B17, fiind un remediu natural, nu poate fi brevetată ca şi medicament, deci nu ar putea produce profituri mari cum este cazul medicamentelor. Companiile farmaceutice au astfel tot interesul să elimine de pe piaţă orice substanţă naturală care poate competiţiona cu medicamentele şi să înainteze studii îndoielnice prin care să demonstreze că terapiile naturale nu ar fi eficiente atât impotriva cancerului cât şi a altor boli.

Astfel au început să se vehiculeze false informaţii cum că vitamina B17, sau chiar sâmburii de caise în stare brută ar fi otrăvitori. Dealtfel, aproape orice mâncare consumată în cantităţi mari poate provoca indigestie şi stare de rău. Dr. Ernst T Krebs a demonstrat contrariul în cel mai convingător mod. A demonstrat în cadrul unor studii pe animale, cât şi pe el însuşi,  injectând doze foarte mari de B17, că această substanţă este inofensivă.

Cum acţionează amigdalina asupra celulelor canceroase ?

Amigdalina este formată din 3 componente: glucoza, benzaldehida şi cianura de hidrogen (care în această formă nu este toxică).

În celulele sănătoase, există o enzimă, numită rodează, care are capacitatea de a anihila benzaldehida şi cianura de hidrogen. Această enzimă se regăseşte peste tot în organism, în toate ţesuturile sănătoase.

Pe de altă parte, celulele maligne (canceroase) conţin o enzimă numită beta-glucosidază. Aceasta se regăseşte în şi în jurul celulelor bolnave de cancer.

Odată ce vitamina B17 pătrunde în celulele maligne, această enzimă eliberează benzaldehida şi cianida. Deoarece celulele bolnave nu conţin rodează, cele două substanţe acţionează în mod distructiv asupra acestor celulele. Are loc astfel, o  „chimioterapie naturală” fără ca bolnavul să aibă de a face cu efectele secundare distructive ale chimioterapiei sau radioterapiei (căderea părului, stare de rău generală, slăbirea sistemului imunitar).

Medicii naturişti explică apariţia cancerului ca fiind cauza unor deficienţe de nutrienţi în organism, printre aceştia numărându-se amigdalina şi enzimele digestive. Cu alte cuvinte, cancerul ar fi un proces natural care are loc în lipsa unor nutrienţi vitali. Când aceştia sunt supliniţi, organismul are capacitatea să lupte cu boala şi să se vindece.

De ce este necesară administrarea de pancreatină şi alţi suplimenţi împreună cu amigdalina ?

Doctorii Contreras insistă asupra importanţei pancreatinei în special în lupta împotriva cancerului. Enzimele pancreatice au un rol important nu doar în procesul de digestie, respectiv de asimilare corectă a substanţelor nutritive din alimente. O digestie corectă este crucială pentru sănătatea generală.

Enzimele pancreatice au şi rolul de a „devora” celulele bolnave, inclusiv cele maligne, deci de a detoxifica organismul.

În cazul cancerului însă, pancreatina joacă un rol aparte: este substanţa capabilă să rupă învelişul protector al celulelor canceroase pentru ca vitamina B17 şi celulele sistemului imunitar să poată pătrunde în interiorul acestora şi să le distrugă.  Celulele canceroase se protejează într-o membrană, având astfel capacitatea de a se înmulţi necontrolat şi forma metastaze fără ca celulele sistemului imunitar să poată interveni. Pancreatina este deci substanţa naturală capabilă să neutralizeze rezistenţa celulelor maligne împotriva agenţilor cancerigeni şi sistemului imunitar.

Deoarece organismul nostru este foarte complex, are nevoie de foarte multe substanţe ca să poată funcţiona la nivel optim şi să-şi menţină capacitatea de a lupta cu bolile. Unele dintre acestea le ia direct din alimente iar altele trebuie să le producă pe baza elementelor nutritive provenite din alimentaţie. În condiţii de alimentaţie deficitară, stres, poluare, boală, este necesar un aport suplimentar de nutrienţi.

Astfel, în cazul bolii canceroase, mai sunt necesari şi alţi suplimenţi cum ar fi vitamina D3, vitamina C, seleniul şi antioxidanţi puternici cum sunt licopenul şi l-glutationul, toţi aceştia în concentraţii ridicate.

Vitamina D3 este mult mai importantă pentru sănătate decât se ştia, fiind necesară în doze zilnice mult mai mari decât se credea. Deficienţa în vitamina D3 este legată nu doar de osteoporoză şi carii dentare, ci şi de predispoziţie la cancer, boli de inimă, depresie, artrită etc.

Vitamina C are capacitatea de a slăbi rezistenţa celulelor maligne şi încetini creşterea tumorilor. Reduce stările de oboseală, este benefică pentru inimă şi sistemul cardiovascular, ajută la refacerea ţesuturilor, are efecte antioxidante şi antiîmbătrânire etc.

Seleniul are capacitatea de a opri dezvoltarea tumorilor şi degenerarea celulară. Un deficit în seleniu predispune la cancer, boli de inimă, boli imunitare, îmbătrânire prematură etc.

Antioxidanţii joacă un rol crucial în lupta împotriva cancerului şi altor boli grave. Se ştie că boala şi îmbătrânirea prematură este datorată stresului oxidativ la nivel celular, fenomen natural cauzat atât de procesele metabolice care au loc în organism dar şi agenţilor poluanţi, alimentaţiei deficitare, aditivilor din alimente, viruşilor, bacteriilor etc. Antioxidanţii contracarează efectele negative ale stresului oxidativ, întăresc sistemul imunitar şi rezistenţa la boli, îmbunătăţesc sănătatea generală şi întârzie îmbătrânirea.

Dintre cei mai puternici antioxidanţi fac parte licopenul şi l-glutationul.

De ce sunt necesare doze mari de amigdalină ca şi agent anticancerigen ?

Odată pătrunsă în organismul bolnavului de cancer, amigdalina întâlneşte nu numai celule bolnave, dar şi celule sănătoase. Acestea din urmă au capacitatea de a neutraliza amigdalina, deci pentru a acoperi necesarul de amigdalină în vederea distrugerii celulelor maligne sunt necesare doze mari din această substanţă.

Precauţii

Vitamina B17 poate duce la scăderea tensiunii arteriale deci nu este recomandat să se ia împreună cu medicamente hipotensive.

Superioritatea amigdalinei Primo Nutrition

Nu oricare extract din sâmburi de caise este potrivit, pulberea de sâmburi fiind un substitut mediocru pentru adevărata amigdalină, ce se regăseşte în proporţie de numai 3% în sâmburii de caise. Aceasta din urmă trebuie izolată şi extrasă cu grijă, fiind apoi bioaccesibilă doar în capsule concentrate sau injectabilă. În orice caz, consumul miezului întreg din sâmburii de caise nu oferă deloc beneficiile amigdalinei concentrate într-un extract de calitate precum cel prezentat aici la Primo Nutrition. Amigdalina Primo Nutrition este un produs concentrat în doze mari de 500 mg, substanţele componente ale acesteia acţionând în sinergie şi localizat exclusiv asupra celulelor canceroase.


Compoziţie: Extract din sâmburi de caise (Prunus Armeniaca), vitamina C (acid ascorbic). Ingrediente inactive : capsula (gelatină).

Originea materiei prime: Mexic.

Mod de Administrare: Se administrează 2 capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Pregătit şi ambalat în UE.

Pentru mai multe informaţii despre amigdalină în limba engleză, apăsaţi aici şi aici.

2 recenzii pentru Vitamina B17

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Veronica

    Am inceput tratamentul pt cancer cu vitamina b17 pancreatina, super licopen si vitamina d3 si doar dupa aprox. 2 saptamani am inceput sa ma simt mult mai bine! multumesc pt produse

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    Georgescu Vlad

    Buna ziua. am o tumoare sub brat pe care incercam sa o tratez fara prea mare succes. Acum aprox o luna am inceput sa iau acest produs conform recomandarilor si tumoarea a scazut aproape la jumatate! Sunt foarte multumit si va doresc toate cele bune!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…