Zahăr de Nuca de Cocos Ecologic (Biologic) 454 g

(2 recenzii ale clientilor)

29.00 lei

Zahăr de Palmier, de nuca de cocos, Ecologic Biologic Organic, 454 grame

Comenzi telefonice – 0722 223 025, Luni-Vineri: 09:00-18:00

Stoc epuizat

Descriere

Zahăr de nuca de cocos (de palmier) ecologic, biologic (nerafinat), 454 grame

Zahărul de palmier este un îndulcitor bogat în nutrienţi cu indice glicemic scăzut care se dizolvă şi se amestecă în diferite compoziţii exact ca şi zahărul convenţional.

Este obţinut din nectarul florilor de palmier şi nu din nuca de cocos cum s-ar crede. Are culoarea brună şi se prezintă sub forma de cristale mărunte. Zaharul de cocos se produce in Filipine si Indonezia.

Gustul şi aroma deosebite, concentraţia substanţelor nutritive pe care le conţine (potasiu, zinc, magneziu, calciu, vitaminele B, fier, peste 16 aminoacizi importanţi etc.) şi în special indicele glicemic scăzut fac din zahărul de palmier un produs din ce în ce mai apreciat şi căutat, fiind mult superior zahărului alb industrial.

Comparat cu zahărul brun (zahăr de trestie nerafinat), zahărul de palmier conţine de 10 ori mai mult zinc şi de 4 ori mai mult magneziu. Este important de mentionat ca nu orice zahar de culoare brună este zahar de trestie nerafinat. In majoritatea cazurilor este vorba de zahăr rafinat (alb) colorat.
Spre deosebire de acesta, zahărul de palmier este asimilat mult mai lent odată consumat. Fiind un produs nerafinat, bogat în nutrienţi importanţi, glucidele şi caloriile sunt absorbite mult mai încet, ceea ce previne creşterea periculoasă a glicemiei. Datorită concentratiei ridicate in substante nutritive, zahărul de cocos poate fi benefic si pentru cei ce suferă de probleme cardiovasculare. Acesta poate fi util in reglarea tensiunii arteriale si in prevenirea accidentelor vasculare.

Zahărul de nucă de cocos mai contine inulină, o fibră naturală benefică pentru sănătatea generală. Inulina favorizează dezvoltarea florei intestinale pentru o bună digestie. O floră intestinală normală mentine sănătatea aparatului digestiv si cea generală. Astfel inulina previne atat constipatia cat si diarea. Flora intestinală sănătoasă sustine atat imunitatea cat si sănătatea sistemului nervos.

Dă un gust deosebit deserturilor (biscuiti, creme, prăjituri etc.), ceaiului, cafelei, fiind recomandat persoanelor care îşi monitorizează glicemia, diabeticilor şi celor care vor să prevină diabetul sau alte probleme de sănătate.

Zahărul de palmier are indicele glicemic 35, mierea 55 iar zahărul alb 68. Zahărul de cocos este mai sănătos si in comparatie cu siropul de agave, acesta din urmă avand o concentratie dublă in fructoză.

Tot mai mulţi bolnavi de diabet doresc să înlocuiască îndulcitorii chimici ale căror efecte nocive asupra sănătăţii au fost confirmate de nenumărate studii ştiinţifice.

Printre aceştia se numără aspartamul şi sucraloza. “Splenda” este una din mărcile de comerţ foarte cunoscute care conţine astfel de îndulcitori.

Îndulcitorii chimici pot cauza cancerul şi bolile degenerative ale ochilor. Studii recente arată că aceştia duc la obezitate şi diabet de tip 2, datorită faptului că interferează cu substanţele produse de creier şi cu hormonii care controlează apetitul şi senzaţia de foame.

Ingrediente : Zahăr de nuca de cocos ecologic.

Certificat ecologic de către Control Union Certifications.

Produs ecologic ambalat în Canada, la pret imbatabil !

Originea materiei prime: Indonezia.

Ingrediente

Ingrediente : Zahăr de nuca de cocos ecologic.

Certificat ecologic de către Control Union Certifications.

Produs ecologic ambalat în Canada, la pret imbatabil !

Originea materiei prime: Indonezia.

2 recenzii pentru Zahăr de Nuca de Cocos Ecologic (Biologic) 454 g

  1. ciprian cojocariu

    Am cumparat prima data acest zahar pentru mama care are diabet, dar vazand cat este de aromat am inceput sa il cumpar si pentru mine. Este de buna calitate si la un pret forte bun.

  2. Alice

    Zaharul de palmier e de fapt zaharul de cocos?

  3. primonut (store manager)

    Buna ziua, Zaharul de palmier nu este acelasi cu zaharul de nuca de cocos. Zaharul de palmier este obtinut din trunchiul unei specii de palmier care nu face nuci de cocos. In schimb, zaharul de cocos este obtinut din florile unei specii de palmier care face nuci de cocos. Acesta este zahar de cocos. O zi buna

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *